Σεβασμό για την σύζυγό του ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σεβασμό προς την σύζυγό του ζητεί ο Άδωνις Γεωργιάδης στα social media

Απάντηση για όσα αναφέρονται κατά του προσώπου του, σε ανώνυμους λογαριασμούς στα social media, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν την προσωπική του ζωή αλλά και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, την οποία, σύμφωνα με ορισμένα σχόλια έχει χτυπήσει.

Οι σχετικές αναρτήσεις έφεραν τον Γεωργιάδη να βιαιοπραγεί κατά της συζύγου του και αναπαρήχθησαν με retweets από χθες. Ο Γεωργιάδης το πρωί προχώρησε σε προσωπική ανάρτηση-απάντηση σε αυτές τις αναρτήσεις και τα σχόλια που ακολούθησαν.

H ιστορία ξεκίνησε από μία ανάρτηση του Άρη Σπίνου που είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή και διατηρεί blogspot, η δε ανάρτηση έγινε αναπαραγωγή από άλλους λογαριασμούς.

Οι επικρίσεις προς τον Άδωνι Γεωργιάδη είχαν ενταθεί στα social media προ ημερών με την υπόθεση Turkaegean.

Του αποδόθηκε μάλιστα και ο χαρακτηρισμός Τurkadonis που είχε γίνει #.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι