Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Ενδοοικογενειακή βία: 80 περιστατικά σε όλη τη χώρα την Κυριακή - 55 συλλήψεις

Συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ένας 18χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής οχημάτων σε Νίκαια και Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο να τραυματιστεί θανάσιμα ένας μοτοσυκλετιστής της ομάδας ΔΙΑΣ και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνεπιβάτης του.

Σε βάρος του 18χρονου που συνελήφθη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί επίσης ένας 17χρονος και ένας 20χρονος οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι