Συνέλαβαν για παλαιστινιακή σημαία τον σύζυγο και την κόρη της Ελένης Γερασιμίδου

Συνέλαβαν για παλαιστινιακή σημαία τον σύζυγο και την κόρη της Ελένης Γερασιμίδου

Προσήχθησαν και εν συνεχεία αφέθησαν ελεύθεροι  ο σύζυγος και η κόρη της ηθοποιού

Την προσαγωγή του Αντώνη Ξένου, συζύγου της ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Ελένης Γερασιμίδου, και της κόρης τους Αγγελικής Ξένου καταγγέλλει το ΠΑΜΕ. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι σήμερα οι δύο τους προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων επειδή πέρασαν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ έχοντας αναρτήσει μια παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει παράλληλα τις «τρομοκρατικές πρακτικές της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στον ελληνικό λαό και όσους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστίνη». Μόλις έγινε γνωστή η προσαγωγή των δυο ηθοποιών, υπήρξε παρέμβαση του ΚΚΕ για να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι, ενώ στη ΓΑΔΑ μετέβη και ομάδα δικηγόρων. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο μετά τις 2.30 μ.μ. Ανάρτηση για την προσαγωγή ή σύλληψη (δεν είναι σαφές αν σχηματίσθηκε δικογραφία) έκανε και ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας:

/

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι