Συνελήφθη 48χρονος για το φόνο μουσικού στα Εξάρχεια

Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο,

Για τον φόνο του 50χρονου μουσικού που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με χτυπήματα στο κεφάλι, συνελήφθη ο 48χρονος άνδρας τον οποίο φιλοξενούσε το θύμα. Τα χτυπήματα πιθανόν έγιναν από σφυρί και καταφέρθηκαν στο πρόσωπο και στο κρανίο.

Ο φιλοξενούμενος του  θύματος ανακρινόταν από νωρίς, καθώς βρέθηκε δίπλα στο θύμα, αλλά ήταν μεθυσμένος  ή υπό την επήρρεια ουσιών και δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση. Φέρεται να ομολόγησε ότι τσακώθηκε με το θύμα και το χτύπησε. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είχε έρθει μια ημέρα πριν από τον Τύρναβο και μάλλον είχε ζητήσει από τον άτυχο μουσικό να τον φιλοξενήσει.

Το θύμα ήταν συγγραφέας και μουσικός. Είχε στο όνομά του δύο διαμερίσματα στην πολυκατοικία όπου ζούσε και βρέθηκε νεκρός. Έμενε στο ένα από αυτά, από δεκαετίας.

Κάτοικος της πολυκατοικίας είπε: «Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι ένας άνθρωπος από την πολυκατοικία μας έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον άγριο τρόπο.  Ήταν ένας απλός, ήρεμος άνθρωπος. Ζούσε ακριβώς από επάνω μας εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Μουσικός απ’ ό,τι γνωρίζαμε. Ευγενικός και πράος. Είχαμε μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι παράξενο. Μόνο εχθές καθόταν εδώ στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας άνδρας για πάρα πολλή ώρα. Είπε στους γείτονες ότι είναι ξάδερφός του ή φίλος του και τον περίμενε.»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι