Στον ανακριτή οδηγείται ο 24χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια το παιδί της συντρόφου του

Συνελήφθησαν δύο Σέρβοι της συμμορίας "Ροζ Πάνθηρες" - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ της Δυτικής Αττικής ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 4χρονο γιο της συντρόφου του. Για τον νεαρό άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 4χρονος που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποσωληνώθηκε πριν από λίγες μέρες. Ο 8χρονος αδερφός του υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο δεξί του χέρι. Όπως έγινε γνωστό ο 4χρονος είχε διακομισθεί ξανά στο νοσοκομείο πριν από δύο μήνες με εκδορές και εγκαύματα.

Η μητέρα των παιδιών μετέφερε το μέγεθος των τραγικών στιγμών που έζησαν για μια ακόμα φορά τα παιδιά μέσα στο σπίτι της. «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα. «Του έβαλαν λάμες. Ζαλίζεται λίγο αλλά ακόμα δεν έχει συνέλθει. Πήγα πάνω στην εντατική. Είδα και το μωρό. Χάλια. Μαύρα χάλια. Το σήκωσε πολύ ψηλά και το έσκασε κάτω με δύναμη».

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά τη σύλληψή του στα Μέγαρα, αφού σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ο ίδιος αρνείται ότι συνελήφθη και υποστηρίζει πως παραδόθηκε και ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τις αστυνομικές Αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι