Στη ΜΕΘ το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τον φίλο της μητέρας του

Στη ΜΕΘ το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τον φίλο της μητέρας του,

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία ενώ μέχρι να εντοπιστεί, με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα αδελφάκια του 4χρονου. Προς το παρόν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ έχουν αποβεί άκαρπες ενώ ήδη έχουν ελεγχθεί οι καταυλισμοί σε Ανθήλη και Βλυχό.

Είναι ενδεικτικό ότι στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό βίας καθώς το 4χρονο αγοράκι είχε πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα στους αστυνομικούς εδώ και έναν μήνα ο δράστης άρχισε να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά στα παιδιά της αλλά και στην ίδια.

Πρόσφατα δε, το τετράχρονο αγοράκι νοσηλεύθηκε και πάλι στο νοσοκομείο έπειτα από βίαιο ξυλοδαρμό. Για το συμβάν είχε ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης το 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙΑΣ και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν την κωματώδη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει και προχώρησαν στη διασωλήνωσή του. Λίγο αργότερα το παιδάκι διακομίστηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι