Συνελήφθησαν γιοι και μαμάδες επειδή οι πρώτοι εκβίαζαν 14χρονο

Συνελήφθησαν γιοι και μαμάδες επειδή οι πρώτοι εκβίαζαν 14χρονο

Συνελήφθησαν χθες το πρωί από την Ασφάλεια Ιωαννίνων τέσσερις ανήλικοι ημεδαποί (13 έως 15 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστεία και εκβίαση. Επίσης, συνελήφθησαν οι μητέρες τους για παραμέληση εποπτείας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τις αρχές του προηγούμενου μήνα, οι κατηγορούμενοι σε καθημερινή σχεδόν βάση εξανάγκαζαν 14χρονο συμμαθητή τους με απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα, να τους παραδίδει χρηματικά ποσά, τα οποία συνολικά ανήλθαν στο ύψος των 400 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι τελικά δεν μπορούσε να βρει άλλα χρήματα ή δεν άντεξε τις απειλές, και με τους γονείς του κατέφυγαν στην αστυνομία, που προχώρησε στις συλλήψεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι