Συνελήφθησαν τα πέντε κορίτσια που χτύπησαν 15χρονη

Τραγωδία στην Ανθούσα - Τέλος στη ζωή του έβαλε 80χρονος,

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε ανήλικων κοριτσιών που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση που δέχθηκε 15χρονη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Οι ανήλικες, σύμφωνα με πληροφορίες δίνουν κατάθεση.

Η 15χρονη το βράδυ της Δευτέρας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, συνοδεία του πατέρα της, όπου υπέβαλαν μήνυση ότι την χτύπησε μια ομάδα κοριτσιών. Μία εξ αυτών κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο τον ξυλοδαρμό του θύματος. Το βίντεο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Οι λόγοι της επίθεσης είναι άγνωστοι, πάντως το θύμα είχε βγει από ιντερνέτ καφέ μαζί με την ομάδα των άλλων κοριτσιών και όπως κατήγγειλε της επιτέθηκαν σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Σε βάρος των κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες. Αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί. Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι