Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και με λεπτομέρειες για τις σχέσεις Κασσελάκη-Μητσοτάκη

Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και με λεπτομέρειες για τις σχέσεις Κασσελάκη-Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης ότι ζητουσε βοήθεια για οικογενειακά του ζητήματα από τον Κασσελάκη το 2019;

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στα περί πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές του 2019 να γίνει υπουργός ο Στέφανος Κασσελάκης. Μετά τις διαψεύσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και του φερομένου ως μεσολαβητή κ. Διαματάρη, από τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν τα εξής:

«Μιλά αβίαστα για ‘fake news’ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει σωστή ενημέρωση από τον Προϊσταμενό του; Ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Κασσελάκη ως ‘αρθρογράφο υποστηρικτή’ του κ. Μητσοτάκη. Μάλλον αγνοεί ότι ο τελευταίος είχε ζητήσει προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του. Επίσης, αν ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ενημέρωση από τον Προϊστάμενό του σχετικά με το ποιο ήταν το προτεινόμενο Υπουργείο πριν από τις εκλογές του 2019, ας ενημερωθεί από τον κ. Διαματάρη»

Και συνεχίζουν: «Ο κ. Διαματάρης ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε ‘μετά τις εθνικές εκλογές’… Η αλήθεια είναι ότι έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι