Συντάξεις Ιουλίου: Νωρίτερα η πληρωμή λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος

Συντάξεις Ιουλίου: Νωρίτερα η πληρωμή λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος

Νωρίτερα θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιουλίου λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Πιο συγκεκριμένα, οι τράπεζες θα είναι κλειστές την Δευτέρα 24 Ιουνίου και έτσι η πίστωση των λογαριασμών για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής.

Η πρώτη ημέρα καταβολής είναι η Τρίτη 25/6, ωστόσο στα ATM οι συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματα από το απόγευμα της Παρασκευής 21/6. Πρόκειται για όσους λαμβάνουν κύριες συντάξεις από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, τους συνταξιούχους από 1/1/2017 ενώ θα καταβληθούν και οι επικουρικές του ιδιωτικού τομέα.

Οι υπόλοιπες συντάξεις θα καταβληθούν την Πέμπτη 27/6 και στα ATM τα χρήματα θα φανούν από το απόγευμα της προηγούμενης 26/6. Η πληρωμή θα αφορά κύριες συντάξεις από ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, Τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜ ενώ θα πληρωθούν και οι επικουρικές του Δημοσίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι