ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασίσθηκε να μη γίνουν εκλογές για πρόεδρο

ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασίσθηκε να μη γίνουν εκλογές για πρόεδρο

Αναβολή των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το Συνέδριο καθώς πέρασε η πρόταση που κατέθεσαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.

Την ώρα που τα μέλη στο Συνέδριο ψήφιζαν με ανάταση χεριών, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το λόγο και είπε: «Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές. Πάμε Μπροστά».

Είχε προηγηθεί μία σύγκρουση μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Όλγας Γεροβασίλη. Εκείνη, απαντώντας στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η υποψηφιότητα της ήρθε μετά το κάλεσμα του ίδιου, στο «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», και πρόσθεσε ότι αν ο Κασσελάκης το αποσύρει, τότε θα αποσύρει και εκείνη την υποψηφιότητά της.

Ο κ. Κασσελάκης ανταπάντησε ότι «πρέπει πρώτα η Όλγα να αποσύρει την υποψηφιότητα της, γιατί αν την αποσύρει, τότε δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές». Ένταση επικράτησε και για την ημερομηνία των εκλογών με την κ. Γεροβασίλη να επαναλαμβάνει δύο φορές ότι «αν ο Πρόεδρος επιμένει να κάνει εκλογές στις 10 Μαρτίου, θα τις κάνει μόνος του».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι