ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: “Το πραξικοπημα στην ΑΔΑΕ πέτυχε!”

ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: “Το πραξικοπημα στην ΑΔΑΕ πέτυχε!”

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει την απόφαση που “θάβει” την έρευνα για την παρακολούθηση δημοσιογράφων και πολιτικών.

«Συγχαρητήρια! Το πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ πέτυχε! Δεν θα κληθεί για ακρόαση ο διοικητής της ΕΥΠ, για παροχή εξηγήσεων για τους λόγους που δεν εφαρμόζεται από την υπηρεσία του η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να δοθούν στοιχεία για τους λόγους παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

»Με οριακή πλειοψηφία η απόφαση. Αυτή την οριακή πλειοψηφία που εξασφάλισε η αλλαγή της σύνθεσης της Ανεξάρτητης Αρχής με τις ψήφους Μητσοτάκη-Βελόπουλου. «Κάτω από το χαλί» το σκάνδαλο των υποκλοπών ακόμη μια φορά, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης.Τι κατήφορος, τι κατρακύλα για το Κράτος Δικαίου στη χώρα μας!!

»Ο κύριος Μητσοτάκης μαζί με τον ομοϊδεάτη του κ. Βελόπουλο μπορούν σήμερα να πανηγυρίζουν για το κατάντημα στο οποίο οδήγησαν μία ανεξάρτητη αρχή. Η προδιαγεγραμμένη παραίτηση των επιλεγμένων από την συμμαχία δεξιάς και ακροδεξιάς μελών της ΑΔΑΕ από το θεσμικό τους καθήκον δημιουργεί ζητήματα δημοκρατίας. Καλούμε τους πάντες να συναισθανθούν τους κινδύνους για το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο ξεπεσμός της χώρας μας και ο διεθνής διασυρμός της από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όριο.

»Ο λαός μπορεί την Κυριακή να βάλει ένα τέλος στον κατήφορο. Για δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή για όλους!!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι