ΣΥΡΙΖΑ για προεκλογικό πριμ σε δημοσίους υπαλλήλους – Κυβέρνηση: Δεν αποφασίσθηκε τώρα

ΣΥΡΙΖΑ για προεκλογικό πριμ σε δημοσίους υπαλλήλους – Κυβέρνηση: Δεν αποφασίσθηκε τώρα

«O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι… πριν. ‘Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε’. Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με το μπόνους παραγωγικότητας που ανακοινώθηκε σήμερα για τους δημοσίους υπαλλήλους.

«Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η σχετική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κυβερνητικά στελέχη σε ανεπίσημη απάντηση υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε καν τι ανακοινώθηκε στο υπουργικό και ότι το μπόνους δεν θα δοθεί τώρα, ότι ήταν κάτι που σχεδιαζόταν εδώ και καιρό και άρα δεν είναι προκελογικό πυροτέχνημα και  ότι  είναι συνδεδεμένο με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι