Σοκ στα Ιωάννινα – Φριχτό τέλος είχε βρέφος από τα χέρια της μητέρας του

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Μία εικοσιπεντάχρονη γυναίκα από την Αιθιοπία σκότωσε το έξι μηνών βρέφος της στα Ιωάννινα  και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Η υπόθεση σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Τα μεσάνυκτα της περασμένης Τετάρτης στην πόλη των Ιωαννίνων το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για σοβαρό περιστατικό με βρέφος 6 μηνών που είχε μελανιάσει, είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν είχε καρδιακό παλμό. Αμέσως το βρέφος διασωληνώθηκε και μετεφέρθη στο νοσοκομείο Χατζηκώστα οπού παρά τις προσπάθειες των ιατρών, μια ώρα αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, συγκέντρωσαν στοιχεία που έδειχναν ότι η Αφρικανή είχε σκοτώσει το βρέφος και μετά και το σοκαριστικό πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης μετέβησαν στο Ψυχιατρείο και της πέρασαν χειροπέδες. Η ίδια η γυναίκα αργότερα ομολόγησε.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι