Σοκαριστικό τροχαίο στη Συγγρού – Μηχανή σε νησίδα, νεκρός ο οδηγός, τραυματίας η συνεπιβάτης

default image

Ένας 28χρονος νεκρός και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη στο Ασκληπιείο είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην έξοδο της Συγγρού προς Γλυφάδα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 28χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής, αυτή προσέκρουσε σε πινακίδα, έπεσε στο οδόστρωμα και έπιασε φωτιά. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο μετέφεραν τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν προκληθεί πολλά τροχαία, ενώ έρευνα διενεργεί η Τροχαία για τα ακριβή αίτια του συμβάντος. Μάλιστα στο ίδιο σημείο τις μέρες των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ακόμα ένα τροχαίο με μηχανή. Και σε αυτή την περίπτωση ο αναβάτης είχε χάσει τη ζωή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι