Τροχαίο στην Ανάβυσσο με δύο νεκρούς – Κλεμμένη μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ανάβυσσο με δύο νεκρούς - Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ

Ένα σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο νέους ανθρώπους σημειώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής (6.9.2024) στην περιοχή της Αναβύσσου.

Συγκεκριμένα, στις 9:15, στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και στη συμβολή με την οδό Ηλέκτρας, μία μηχανή που οδηγούσε ένας 28χρονος και μία 30χρονη, εμβολίστηκε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μηχανή μαζί με τους αναβάτες να εκσφενδονιστούν.

Και οι δύο αναβάτες, ο 28χρονος ημεδαπός και η 30χρονη αλλοδαπή, έχασαν τη ζωή τους, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα και εξακρίβωση των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε πως η μηχανή τους είχε δηλωθεί ως κλεμμένη στις 6 Αυγούστου του 2023.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx