Σοβαρά επεισόδια με Ρομά στο Πυρί – Έβαλαν φωτιές, έστησαν οδοφράγματα

Επεισόδια με Ρομά στο Πυρί της Θήβας

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ στη Θήβα με Ρομά να βάζουν φωτιές και να στήνουν οδοφράγματα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρομά άναψαν φωτιές έξω από σπίτια της περιοχής κοντά στον καταυλισμό και πέταξαν αντικείμενα σε τζαμαρίες σπιτιών και αυτοκίνητα. Ακόμη επιτέθηκαν κατά ομάδες και σε όσα αυτοκίνητα που περνούσαν από δρόμους της περιοχής στο Πυρί.

Την ίδια ώρα ένταση επικράτησε και στην Αλίαρτο όπου ομάδες ατόμων έκλεισαν με φωτιές την περιφερειακή οδό Θηβών – Λειβαδιάς. Σύμφωνα με αναφορές από την περιοχή γυναίκες με μικρά παιδιά εγκλωβίστηκαν μέσα σε σπίτια, ενώ οι Ρομά απάγόρευαν σε οποιονδήποτε να κινηθεί στην περιοχή.

Στο μεταξύ ένταση επικράτησε και στον Ασπρόπυργο όπου ομάδες ατόμων βγήκαν στην περιφερειακή Αιγάλεω και άρχισαν να πετούν πέτρες με σποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά. Λίγο μετά τις 22.30 η περιφερειακή Αιγάλεω δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι