Στην Αρμενία ο ΥΠΕΞ – Θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας

Νίκος Δένδιας για τα 75 χρόνια του ΝΑΤΟ: "Μια Συμμαχία που δεν είναι μόνο αμυντική"

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα πραγματοποιήσει, αύριο, Δευτέρα 4 Μαρτίου, επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία, όπου θα συναντηθεί με τον Αρμένιο Υπουργό Άμυνας,  Σουρέν Παπικιάν. Είναι η δεύτερη συνάντησή τους  μέσα σε δυόμισι μήνες.

Κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας, όπως και οι εξελίξεις σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα στον τομέα της Ασφάλειας και Άμυνας.

Η συνάντηση των δύο Υπουργών Άμυνας είναι η δεύτερη η οποία λαμβάνει χώρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί η συνάντηση των κ.κ. Δένδια και Παπικιάν στην Αθήνα, στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ερεβάν, ο Υπουργός Άμυνας θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, ενώ θα συναντηθεί και με τον Υπουργό Εξωτερικών, Αραράτ Μιρζογιάν. Κατά τη διάρκεια της εκεί επίσκεψής του, ο υπουργός Άμυνας θα καταθέσει στέφανο στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι