Στην Ασφάλεια οι ανήλικοι δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Στην Ασφάλεια έχουν προσαχθεί από την Παρασκευή το βράδυ οι δύο ανήλικοι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό που σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Οι δράστες είναι ανήλικοι και αδέρφια από την Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων. Τα δυο αδέρφια δεν φαίνεται έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και δεν είναι σεσημασμένα. Παράλληλα συνελήφθη και Ειδικός Φρουρός, ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο συλληφθέντων στο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και θα οδηγηθεί και αυτός στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Στις αρχές είπε πως με τους φερόμενους ως δράστες είναι οικογενειακοί γνωστοί και μαζί τους επικοινώνησε η μητέρα τους ώστε να ζητήσει βοήθεια.

Την Παρασκευή το θύμα, ο 52χρονος σταθμάρχης του Μετρό, κλήθηκε στη ΓΑΔΑ και τους αναγνώρισε. Τα δυο αδέρφια ταυτοποιήθηκαν από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο βαγόνι αλλά και από κουτάκια αναψυκτικών, όπως και από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το συμβάν.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι