Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Γερμανίας: Συνάντηση με ΠτΔ

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Γερμανίας: Συνάντηση με ΠτΔ

Έχουμε το ίδιο όραμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον ομόλογό του της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

H συχνότητα των επισκέψεων και το εξαιρετικό κλίμα των συζητήσεων, αποδεικνύει το άριστο σημείο, στο οποίο βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις, είπε ο κ. Παυλόπουλος, τονίζοντας ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η Ελλάδα κάνει νέα εκκίνηση μετά τη μνημονιακή περίοδο.

Νωρίτερα ο κ. Σταϊνμάιερ είχε καταθέσει στέφανο στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης τον υποδέχθηκε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version