Στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου η “προεκλογική συγκέντρωση” του Έντι Ράμα

Στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου η “προεκλογική συγκέντρωση” του Έντι Ράμα

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικου σταθμού Mega η συγκέντρωση και η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα σε ομογενείς του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  αυτές, την σχετική άδεια έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου και την συμφωνία έκλεισε ο ιδιώτης που χειρίζεται τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Η ομιλία προγραμματίζεται για τις 12 Μαΐου.

Είχε προηγηθεί η απόρριψη των προτάσεων του Ράμα, που ήθελε να κάνει τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ή στην πλατεία Κοτζιά. Η επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ιδιωτική και επισήμως γνωστοποιήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση στις 7 Μαΐου, έχει δε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι