Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης

Σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό μεταφέρθηκε πριν λίγο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης καθώς έπεσε από σκαλί και έχει τραυματισθεί στο πόδι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Νίκος Αναστασιάδης υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Το χειρουργείου του Πρόεδρου έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του sigmaliveακυρώνεται η συμμετοχή του Προέδρου στο αυριανό έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, όλες οι προγραμματισμένες εργασίες του Προέδρου για τις επόμενες ημέρες ακυρώνονται. Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, και άλλοι Υπουργοί σπεύδουν να επισκεφθούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην ιδιωτική κλινική.

Πηγή: sigmalive

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version