Στο “κόκκινο” από αύριο Ζάκυνθος, Λασίθι, Χαλκιδική

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Σε έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία αποφασίσθηκε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα τριών περιοχών είναι ανησυχητικά και καθώς η έγνοια των μεταλλάξεων ταλανίζει, κρίθηκε σκόπιμο να ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Από αύριο μπαίνουν στο ‘κόκκινο’ η Χαλκιδική, το Λασίθι και η Ζάκυνθος,όπου χτες βρέθηκαν δύο θετικά κρουσματα (αντιδήμαρχος και υπάλληλος) και προχτές είχαν νοσήσει άλλοι δύο (ένας 25χρονος και μια 45χρονη).

Από αύριο, Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, στις 6 το πρωί, στις περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής, Λασιθίου και Ζακύνθου ισχύουν τα εξής:
– Απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 05:00
– Δια ζώσης λειτουργία των Γυμνασίων από 01/02/2021
– Τηλε-εκπαίδευση για τα Λύκεια
– Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών με ανώτατο όριο τα 9 άτομα
– Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25τ.μ.
– Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version