Στον εισαγγελέα ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του με ανοιχτήρι

Στον εισαγγελέα ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του με ανοιχτήρι

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 16χρονος που τραυμάτισε, με αιχμηρό αντικείμενο, συμμαθητή του σε σχολείο στην Αμαλιάδα. Ο νεαρός, μετά το χθεσινό περιστατικό που οδήγησε τον 15χρονο συμμαθητή του στο νοσοκομείο, παραδόθηκε στην αστυνομία και σε βάρος του, σχηματίστηκε περί επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων δικογραφία.

Ο 15χρονος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε σχετικά με το συμβάν: «Ήρθε πισώπλατα, ήρθε να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπο μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και τον ώμο». Το επεισόδιο έλαβε χώρα χθες το πρωί, στη διάρκεια του διαλείμματος, μετά από λογομαχία που είχαν οι δύο μαθητές. Μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον συμμαθητή του, ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά το περιστατικό, ο νεαρός μαθητής εξαφανίστηκε.

Με ανοιχτήρι για μπύρες η επίθεση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ilialive.gr, ο 16χρονος χρησιμοποίησε ως «όπλο» ένα ανοιχτήρι για μπύρες και αναψυκτικά. Κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, ο 16χρονος φέρεται να δήλωσε ότι οι δύο νεαροί είχαν έντονη λογομαχία τις τελευταίες ημέρες, σε συνέχεια ενός προηγούμενου επεισοδίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι