Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης – Τι δήλωσε ο συνήγορός του

Ζάκυνθος

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε ο τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, περίπου στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Ο Νότης Σφακιανάκης, που φορούσε μάσκα κατά την είσοδό του, αρκέστηκε σε μια λακωνική δήλωση στους δημοσιογράφους. Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πελάτη του, καθώς συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής έχοντας στην κατοχή του όπλο και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια που μίλησε στον ΑΝΤ1, στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο εννέα χιλιοστών, για το οποίο επί χρόνια είχε νόμιμη άδεια. «Λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να την ανανεώσει» τόνισε. Όσο για τα ναρκωτικά δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είναι χρήστης, προσθέτοντας «το αντίθετο μάλιστα». Στο σημείο αυτό τόνισε ότι η κατηγορία που τον βαρύνει είναι για «προμήθεια προς ιδία χρήση». Αναφορικά με το αν ήταν δικά του τα ναρκωτικά, τόνισε πως δεν θέλει να δημοσιοποιήσει τίποτα για την υπόθεση. «Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Θα έχουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που, όπως είπε, έκανε σωστά τη δουλειά της.

Ο κ. Σφακιανάκης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και ο δικηγόρος του, όπως δήλωσε, λόγω υποχρεώσεων στην Κομοτηνή θα ζητήσει αναβολή. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 08:00 το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια ελέγχου στη διασταύρωση της οδού Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου για την τήρηση των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που υπεβλήθη ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο και ναρκωτικά. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε λόγο για μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα 9αρι πιστόλι καθώς και ένα tazer.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι