Συγγενείς θυμάτων: Μην αναρτάτε το βίντεο που δείχνει τον 45χρονο να χτυπάει με το τσεκούρι

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Διαμαρτύρεται έντονα και ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης και οι συγγενείς των τραυματισθέντων βαριά εφοριακών, για το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχει αναρτηθεί από πολλές ιστοσελίδες σήμερα.

Το βίντεο δείχνει τον δράστη να κινείται ήρεμα σαν ένας συνήθης φορολογούμενος και εν συνεχεία πολύ ψύχραιμα να καταφέρει τσεκουριές στα θύματά του. Δείχνει και τον ηρωικό διευθυντή της ΔΟΥ.

Οι οικείοι των τραυματισθέντων αλλά και ο προϊστάμενός τους που επενέβη και ακινητοποίησε τον δράστη, και τον οποίο εν συνεχεία συνέδραμαν και άλλοι εργαζόμενοι για να γίνει “σύλληψη από πολίτη”, θεωρούν ότι το βίντεο δεν δείχνει απλά σκληρές εικόνες (σκληρές για όλους), μα ιδιαίτερα σκληρές για τα θύματα και τους συγγενείς ή τους αγαπημένους τους.

Το βίντεο ελήφθη από την κάμερα ασφαλείας της ΔΟΥ, στον διάδρομο όπου όλα διαδραματίσθηκαν.

Πολλές ιστοσελίδες έπαψαν να το αναρτούν. Άλλες δεν το ανήρτησαν εξαρχής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι