Συρία: Τουλάχιστον 11 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμούς

Συρία: Τουλάχιστον 11 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμούς

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν – εκ των οποίων 9 άμαχοι – από τους βομβαρδισμούς του συριακού στρατού ενάντια στον τελευταίο θύλακα των ανταρτών στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσαν τα “Λευκά Κράνη” και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA ανέφερε ότι ο στρατός διεξήγαγε επιχειρήσεις απαντώντας σε «τρομοκρατικές παραβιάσεις» της εκεχειρίας στο νότιο τμήμα του θύλακα, στοχοθετώντας οχυρώσεις αντικαθεστωτικών δυνάμεων.

Οι βομβαρδισμοί έπληξαν την πόλη Μαράτ αλ Νουμάν, σκοτώνοντας 11 αμάχους και τραυματίζοντας 25, καθώς και άλλες πόλεις και χωριά στο νότιο τμήμα του θύλακα, τόνισαν τα Λευκά Κράνη. Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται δύο παιδιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι