ΣΥΡΙΖΑ: “Συζήτηση” στην Επιτροπή Δεοντολογίας για το γλέντι του Πολάκη στα Χανιά

Σκληρή επίθεση Χατζηδάκη σε ΣΥΡΙΖΑ – Πόλεμος ανακοινώσεων για το εργασιακό

Την επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ενεργοποιούν Όλγα Γεροβασίλη και Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι οποίοι καλούν τον Παύλο Πολάκη να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτησή του στο Facebook για το γλέντι στην Κρήτη εν μέσω lockdown.

Στην Κουμουνδούρου κρατούν χαμηλούς τόνους για το θέμα και σημειώνουν ότι «πρόκειται για συζήτηση και όχι για πειθαρχικό». Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία ημέρα μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, που κλήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης στο facebook από εορταστική σύναξη με έξι οικογενειακούς του φίλους στα Χανιά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αρνητική την εικόνα ωστόσο σημείωσε πως ο Παύλος Πολάκης βρισκόταν σε οικογενειακό τραπέζι και είχε κάνει τεστ κορονοϊού προηγουμένως οπότε δεν ήταν επικίνδυνος για να  μεταδώσει τον ιό.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε αρνητικό το μήνυμα που εξέπεμψε ο Παύλος Πολάκης, αναγνωρίζοντας πως ήταν σαν να προέτρεπε τους πολίτες να καταστρατηγήσουν τα μέτρα. Αλλά ταυτόχρονα, έσπευσε να συμπληρώσει ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ήταν επαρκείς. Αντίθετα καμία δικαιολογία για τη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν βρήκε η Νέα Δημοκρατία, που ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι