Τα άκουσε και ο Γιαννούλης για τις “Πρέσπες” στα Γιαννιτσά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα άκουσε και ο Γιαννούλης για τις "Πρέσπες" στα Γιαννιτσά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε παρακαλώ, δεν θέλω να σε ακούσω” είπε θαμώνας μαγαζιού εστίασης των Γιαννιτσών όταν πλησίασε στο τραπέζι του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γιαννούλης συγκέντρωσε πλήθος αποδοκιμασιών το μεσημέρι της Κυριακής περνώντας από καταστήματα στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης για τις δηλώσεις και τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Γιαννιτσά και Έδεσσα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε να τον φωνάζει ο κόσμος ακόμα και «προδότη» μόλις τον αντίκρισαν, ενώ κάποιοι άλλοι του είπαν ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη. Όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο ότι κάποιος δεν ήθελε καν να τον ακουμπήσει κι έτσι όταν πήγε να του χτυπήσει φιλικά την πλάτη, ο πολίτης άρχισε να φωνάζει «μη με ακουμπάς».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι