Τα αλβανικά ΜΜΕ για την δολοφονία του παιδεραστή από τον πατέρα του θύματος

Τα αλβανικά ΜΜΕ για την δολοφονία του παιδεραστή από τον πατέρα του θύματος

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν φωτογραφίες κατηγορούμενου και δολοφονημένου, από το οικογενειακό δράμα στο Βόλο. Δράστης και θύμα είχαν αλβανική υπηκοότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη, παιδί από τον πρώτο γάμο του 50χρονου που έχασε την πρώτη του σύζυγο σε τροχαίο, είχε αρχίσει να ζητάει πιο συχνά χρήματα τον τελευταίο καιρό, και όταν ο πατέρας της, της ζήτησε πιεστικά εξηγήσεις, έβαλε τα κλάματα και του είπε ότι από 9 ετών την βιάζει ο αδελφός της μητριάς της. Του είπε ότι της έχει τραβήξει και ερωτικά βίντεο όλα αυτά τα χρόνια και την εκβίαζε..

Όπως είπε στον πατέρα της, ο “θείος” της ζήτησε την τελευταία φορά 3.000 ευρώ για να μη δημοσιοποιήσει τα βίντεο και η έφηβη φοβήθηκε.  Όταν ο πατέρας της έμαθε την αλήθεια, είπε “θα το τακτοποιήσω το θέμα”.

Είπε στην σύζυγό του (που δηλώνει άγνοια για όλα αυτά και λέει ότι “έπεσε από τα σύννεφα”) να τηλεφωνήσει στον αδελφό της και να του πει ότι τον χρειάζεται ο άνδρας της γιατί έχει βλάβη το ΙΧ του.  Ο 50χρονος πήγε στο ραντεβού με όπλο και άρχισε να χτυπάει τον κουνιάδο του. Στην πρώτη του κατάθεση φέρεται να είπε ότι ο κουνιάδος του τράβηξε όπλο, οπότε τον πυροβόλησε. Ο  33χρονος πυροβολήθηκε στο στήθος. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος είπε στον ανακριτή ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον κουνιάδο του, αλλά το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι