Τελευταίο αντίο στον υποσμηναγό Τουρούτσικα – Αύριο η κηδεία του Τσιτλακίδη

Τελευταίο αντίο στον υποσμηναγό Τουρούτσικα - Αύριο η κηδεία του Τσιτλακίδη,

Το τελευταίο αντίο στον συγκυβερνήτη του μοιραίου F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας θα πουν σήμερα οι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι του υποσμηναγού και όλη η Ελλάδα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, σήμερα στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου. Παρών στην κηδεία ανακοινώθηκε ότι θα είναι και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Το video που ακολουθεί είναι από το protothema.gr

https://youtu.be/bjbk77vbBp0

Αύριο, Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του 31χρονου σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη στο Νευροκόπι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι