Θεσσαλονίκη: Άδειαζαν διαμερίσματα προσποιούμενοι υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού

Θεσσαλονίκη: Άδειαζαν διαμερίσματα προσποιούμενοι υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο αντρών, ηλικίας 27 και 25 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν τους κατέλαβαν να βγαίνουν από οικία 87χρονου στην περιοχή της Τούμπας, έχοντας αφαιρέσει κοσμήματα και περισσότερα από 6.600 ευρώ.

Πρόκειται για μέλη συμμορίας, τα οποία, με δύο ακόμη συνεργούς τους, ενός εκ των οποίων τα στοιχεία έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, προσποιούμενα υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού, εισέρχονταν σε οικίες ηλικιωμένων ατόμων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Από τη μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας προέκυψε ότι, με την ίδια μεθοδολογία και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, από τις 08-07-2024 έως και χθες (03-09-2024), εισήλθαν σε πέντε διαμερίσματα, με τη λεία τους να ξεπερνά τις 38.000 ευρώ σε χρήματα και χρυσαφικά.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx