Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 75χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονης

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 75χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονης

Σε επτά χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 75χρονος που κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 8χρονης μαθήτριας – συγγενικό του πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση προσέγγισης παθούσας.

Σημειώνεται ότι, μετά την καταγγελία, ο ηλικιωμένος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές, ωστόσο μετά από λίγους μήνες και έπειτα από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης, αποφασίστηκε να συνεχίσει την κράτησή του κατ οίκον με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολακι).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι