Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν έγκυο γυναίκα – Μεταφέρθηκε αναίσθητη στο νοσοκομείο

Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα στην Ιερά Οδό

Θύμα ληστείας έπεσε 32χρονη έγκυος γυναίκα στην Θεσσαλονίκη, καθώς άγνωστος της άραπξε την τσάντα. Πιθανώς από το σοκ της επίθεσης, η γυναίκα λιποθύμισε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη στις 2.30 μετά το μεσημέρι στην οδό Ολυμπιάδος, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ η μεταφορά στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” έγινε συνοδεία περιπολικών της ‘Αμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία. Η τσάντα βρέθηκε κοντά στο σημείο που έγινε το περιστατικό το οποίο και ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx