Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” στην Κάντζα, ο οποίος αγνοούνταν από χτες. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή. Η ταβέρνα “Κρητικός” είναι αγαπημένο στέκι επιχειρηματιών και ηθοποιών και η εξαφάνιση του κ. Δογιάκη έχει προκαλέσει αγωνία στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η τελευταία επικοινωνία του Σταύρου Δογιάκη πριν εξαφανιστεί ήταν ένα τηλεφώνημα σε συνεργάτη του και έκτοτε αγνοείται. Πληροφορίες θέλουν να έχει αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στους οικείους του, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της εξαφάνισης. Ο επιχειρηματίας φέρεται να μην ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του γνωστού επιχειρηματία, εκδίδοντας μήνυμα Silver Alert, επισημαίνοντας πως ο επιχειρηματίας έχει φύγει με αυτοκίνητο μάρκας Smart, χρώματος ασημί, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΧΑ – 8898. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν και παρακαλούν να βρεθεί, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού: «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι