Θρίλερ με Τούρκους “γκιουλενιστές” σε γιοτ στην Ελαφόνησο

Θρίλερ με Τούρκους "γκιουλενιστές" σε γιοτ στον Σίμο

Σκάφος με τουρκική σημαία κατέπλευσε στις 2:30 τα ξημερώματα σε κόλπο της Ελαφονήσου, δένοντας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην παραλία του Σίμου. Στο σκάφος επέβαιναν 19 άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι.

Οι επιβαίνοντες (εννέα άνδρες, έξι γυναίκες και τέσσερα παιδιά) ανέφεραν πως είχαν προορισμό την Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες στους επιβαίνοντες περιλαμβάνονται Τούρκοι ανώτεροι αξιωματικοί και επιχειρηματίες οι οποίοι δήλωσαν γκιουλενιστές.

Οι επιβαίνοντες του σκάφους ζήτησαν βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο κάμπινγκ της συγκεκριμένης περιοχής στην Ελαφόνησο, ωστόσο οι Αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπεύσει λεωφορείο της Αστυνομίας για να τους παραλάβει, με κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι