Θρίλερ στον Βόλο – Άγρια δολοφονία με σφυριές και μαχαιριές (upd)

Θρίλερ στον Βόλο – Άγρια δολοφονία με σφυριές και μαχαιριές

Μια ολόκληρη οικογένεια φέρεται αναμεμιγμένη στην άγρια δολοφονία ενός 47χρονου εμπόρου οικοδομικών υλικών, αλλά και κατά πολλές πληροφορίες, τοξικομανούς και εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος βρέθηκε γυμνός από τη μέση και πάνω σε αλσύλλιο, στα περίχωρα του Βόλου.  Συνελήφθη τελικά ένας 34χρονος, μέλος της οικογένειας.

Όπως γράφουν τοπικά μέσα, το θύμα επισκέφθηκε περίπου στις 5 μ.μ. χθες το απόγευμα την οικία μιας οικογένειας, στην περιοχή Μοσχάτο Βόλου. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες κατοικούν μια ηλικιωμένη, ο γιος της και η κόρη της, η οποία έχει ένα βρέφος οκτώ μηνών Κάποια στιγμή για άγνωστους λόγους άρχισε έντονος διαπληκτισμός και ο 34χρονος γιος της ηλικιωμένης φέρεται να χτύπησε με μαχαίρι και σφυρί τον 47χρονο. Εν συνεχεία φέρεται να τον μετέφερε στο αλσύλλιο απέναντι από το σπιτι του και επέστρεψε στην οικεία για να καθαρίσει τα αίματα.

Κατά πληροφορίες, ο 34χρονος φέρεται να σκότωσε μόνος του το θύμα και μόνος να μετέφερε το νεκρό, όπως και μόνος να προσπάθησε να εξαφανίσει από το σπίτι τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Αρχικά πάντως είχε προσαχθεί και η μητέρα του και η αδελφή του. Γειτόνισσα της οικογένειας άκουσε πάντως χθες το απόγευμα φωνές και όταν βγήκε έξω να διαπιστώσει τι συμβαίνει, είδε τον νεκρό στο αλσύλλιο. Κάποιος φέρεται να ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για «άνδρα μεθυσμένο και αναίσθητο σε πάρκο». Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι