Θύμα ερωτικής αντιζηλίας ο Έλληνας ιερέας που πυροβολήθηκε στη Λυών

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Χθες, η γαλλική αστυνομία συνέλαβε 40χρονο ύποπτο, γεωργιανής καταγωγής, για την επίθεση στον ελληνορθόδοξο ιερέα, Νικόλαο Κακαβελάκη στη Λυών. Ο 40χρονος ύποπτος κατέθεσε στην εισαγγελία πως ο ιερέας είχε δεσμό με την 35χρονη Ρωσίδα σύζυγό του. Παραδέχτηκε, μάλιστα, πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον ιερέα.

Όπως είχε αποκαλύψει χθες, Σάββατο η εφημερίδα Le Parisien, ο ύποπτος, γεωργιανής υπηκοότητας, συνελήφθη χθες στο σπίτι του, στο πρώτο διαμέρισμα της Λυών. Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος Νικόλαος Κακαβελάκης πυροβολήθηκε δύο φορές με κοντόκανη καραμπίνα έξω από την εκκλησία στις 31 Οκτωβρίου. Ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά, χειρουργήθηκε και μίλησε στην αστυνομία αφότου βγήκε από το κώμα, την περασμένη Τετάρτη. Αρχικά, το κίνητρο της επίθεσης στη Λυών -που σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την επίθεση με μαχαίρι με τρεις νεκρούς έξω από εκκλησία της Νίκαιας- δεν ήταν σαφές, ιγ’αυτό και υπήρξαν φόβοι για ισλαμιστική τρομοκρατία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version