Τύρναβος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στην Περαχώρα

Άλιμος: Επίθεση αγνώστων σε παρέα ανηλίκων - Τέσσερις τραυματίες

Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία σορού στην Περαχώρα και, μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν το πτώμα σε λόφο.

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (17/02/25) στην Περαχώρα Τυρνάβου, όπου εντοπίστηκε σορός σε λόφο κοντά στον Πηνειό ποταμό. Οι Αρχές ερευνούν την ταυτότητα του πτώματος, το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, λίγα μέτρα από τις όχθες του ποταμού.

Οι πρώτες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι ανήκει σε άνδρα, με τους συγγενείς του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου—ο οποίος αγνοείται από τα τέλη Δεκεμβρίου 2024—να καλούνται να αναγνωρίσουν τα ρούχα του.

Ο Βασίλης Καλογήρου είναι γιος της εισαγγελέως Εφετών που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση των Τεμπών. Σύμφωνα με την οικογένειά του, στις 30 Δεκεμβρίου είχε βγει για έναν περίπατο κοντά στον Πηνειό, όπως συνήθιζε, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή, ενώ η οικογένειά του έχει δηλώσει ότι δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο εκείνο το απόγευμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx