Πετράλωνα: Στραγγάλισαν και τεμάχισαν μάνα και κορη για να μην πάρουν διαζύγιο…

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Πέρασαν 13 ολόκληρα χρόνια προκειμένου να εξιχνιαστεί ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για τον φόνο δύο Γεωργιανών γυναικών το 2007 στην Αθήνα.

Το 2007 είχαν εξαφανιστεί από την Αθήνα δύο αλλοδαπές γυναίκας, μητέρα και κόρη, ηλικίας 59 και  21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες βρέθηκαν αργότερα τεμαχισμένες και πεταμένες. Συνελήφθησαν κατόπιν ερευνών δύο Πακιστανοί ηλικίας 54 και 60 ετών, οι οποίοι είχαν στραγγαλίσει μάνα και κόρη και ακολούθως τις ειχαν τεμαχίσει προκειμένου να εξαφανίσουν τις σορούς και να καλύψουν τα ίχνη τους. Τους είχε βοηθήσει και τρίτο άτομο που αναζητείται.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, τα κίνητρα των δραστών ήταν προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει την εποχή εκείνη, ο 59χρονος Πακιστανός είχε ερωτική σχέση με την νεαρή Γεωργιανή αλλά ήταν παντρεμένος. Όπως υποστηρίζει ο Πακιστανός δράστης, οι δύο γυναίκες τον εκβίαζαν ότι θα αποκαλύψουν την παράνομη ερωτική σχέση στη σύζυγό του. Τότε οι δύο Πακιστανοί κάλεσαν τις δύο γυναίκες στο σπίτι του ενός, όπου τις στραγγάλισαν, τις τεμάχισαν και τις εξαφάνισαν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο αλλοδαπών γυναικών -μητέρας και κόρης- ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί την 6-7-2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης. Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους.

Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι