Τίτλοι τέλους για το “Ποτάμι”

Τίτλοι τέλους για το “Ποτάμι”

Οριστικοί, τίτλοι τέλους έπεσαν για το “Ποτάμι”. Με το 63% να ψηφίζει υπέρ και το 36% κατά, από τα συνολικά 93 μέλη της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων που συμμετείχαν στην ψηφοφορία (συνολικά είναι 106).

Ουσιαστικά, η απόφαση της ΜΕ.ΣΥ.Α. αποτελεί συνέχεια της ανάλογης απόφασης για αναστολή που έλαβε προ ημερών το Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος που επίσης είχε ψηφίσει υπέρ.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, στο βήμα ανέβηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αφού έκανε την αινιγματική δήλωση «ο σπόρος που ρίξαμε, θα φυτρώσει ξανά», έστειλε μήνυμα «στους 86 χιλιάδες πολίτες που μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Αλλά και στους 377 χιλιάδες πολίτες που σκίρτησαν μαζί μας την Άνοιξη του ΄15. Τους ζητάμε να μην χάσουν αυτό που τους έκανε Ποτάμι. Τους ζητάμε να σκεφθούν αυτά που καταφέραμε. Τα παλιά συνθήματα, οι ρηχές αντιπαραθέσεις, οι αφορισμοί, οι κοκορομαχίες, τα εξυπνακίστικα σχόλια δεν είναι πολιτική»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι