Το Ισραήλ ανακαλεί τους διαπραγματευτές του από το Κατάρ

Το Ισραήλ ανακαλεί τους διαπραγματευτές του από το Κατάρ

Ο ηγέτης της Χαμάς μίλησε για «πρωτοφανή απομόνωση” του Ισραήλ, μετά την έγκριση του ψηφίσματος κατάπαυσης του πυρός από τον  ΟΗΕ.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακαλεί τους διαπραγματευτές του από το Κατάρ, θεωρώντας ότι οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας έχουν περιέλθει «σε αδιέξοδο» λόγω των απαιτήσεων της ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος.

Ο ισραηλινός αξιωματούχος – ο οποίος έχει στενή συνεργασία με τον επικεφαλής της Μοσάντ που ηγείται των διαπραγματεύσεων – κατηγόρησε τον Γιαχία Σινουάρ, τον ηγέτη της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ότι σαμποτάρει τον διάλογο «στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας να ρίξει λάδι στη φωτιά του πολέμου λόγω του Ραμαζανιού».

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι