“Το παίζει” Γκουαϊδό ο Μέσα – Ζητά από τον Μοράλες να παραιτηθεί και να μην είναι υποψήφιος

“Το παίζει” Γκουαϊδό ο Μέσα – Ζητά από τον Μοράλες να παραιτηθεί και να μην είναι υποψήφιος

Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης στη Βολιβία Κάρλος Μέσα υποστήριξε σήμερα πως ο πρόεδρος Έβο Μοράλες δεν πρέπει να είναι υποψήφιος σε νέες εκλογές, αφού ο Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) διαπίστωσε σοβαρές παρατυπίες στις εκλογές της 20ης Οκτωβρίου.

Ο Μοράλες είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα πως συμφωνεί να διεξαχθούν νέες εκλογές αφού ο ΟΑΚ έδωσε στη δημοσιότητα την προκαταρκτική έκθεσή του, στην οποία αναφέρει πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τη νίκη του Μοράλες στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Μέσα κάλεσε τον Μοράλες να παραιτηθεί.

«Πιστεύουμε πως ο πρόεδρος Μοράλες οφείλει να πάρει αυτή την απόφαση, αν του απομένει ένα γραμμάριο πατριωτισμού θα πρέπει να αποσυρθεί», δήλωσε ο Κάρλος Μέσα, ο οποίος είχε ηττηθεί στις εκλογές του Οκτωβρίου, την ακύρωση των οποίων ζήτησε ο ΟΑΚ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version