Τον Λάζαρο Κυρίζογλου στηρίζει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Τον Λάζαρο Κυρίζογλου στηρίζει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Τον νυν πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, στηρίζει για τις επόμενες εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έχει πρόεδρο τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Λάζαρο Κυρίζογλου, δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνών κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κυρίζογλου είχε εκλεγεί στη θέση του πρώην δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος μετά τις εκλογές του Ιουνίου τοποθετήθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι