Τους 38 °C έφτασε η θερμοκρασία σε Σητεία και Λασίθι – Σκόνη μέχρι την Πέμπτη

Τους 38 °C έφτασε η θερμοκρασία σε Σητεία και Λασίθι – Σκόνη μέχρι την Πέμπτη

Υψηλές θερμοκρασίες άρχισαν να καταγράφονται στη χώρα, “συντροφιά” με την αφρικανική σκόνη η οποία θα επιμείνει μέχρι την Πέμπτη, οπότε θα αρχίσει να υποχωρεί μαζί και με την ζέστη.

Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην Κρήτης, με την μεγαλύτερη μέγιστη θερμοκρασία να σημειώνεται στη Μονή Τοπλού με 38,6 βαθμούς Κελσίου και τη Νεάπολη Λασιθίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, πάνω από εκατό μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών Κελσίου, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής. Θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών ξαταγράφηκαν και σε περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και των Δωδεκανήσων.

Ο καιρός αναμένεται να είναι παρόμοιος κατά τις επόμενες ημέρες. Αύριο και μεθαυριο αναμένονται 32 βαθμοί στην Αττική και 37 στην Κρήτη. Από την Πέμπτη υποχωρεί η σκόνη και η ζέστη».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι