Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα προκαλεί με τα αμερικανικά ελικόπτερα στην Αλεξανδρούπολη

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Πρόκληση θεωρούν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης την άφιξη 30 αμερικανικών ελικοπτέρων στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης –θα λάβουν μέρος στην συμμαχική άσκηση «Defender Europe 2021».

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα καταπλεύσουν επτά αμερικανικά μεταγωγικά πλοία και στην άσκηση θα συμμετάσχουν τριάντα ελικόπτερα Black Hawk και Apache.

«Η Ελλάδα οπλίζει το Αιγαίο: 30 αμερικανικά ελικόπτερα στην Αλεξανδρούπολη» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Sozcu που σχολιάζει παράλληλα και την συμμετοχή γαλλικών Rafale σε άσκηση στην Σκύρο. «Η Ελλάδα συγκεντρώνει στρατό στη Θράκη» και «Άλλη μια πρόκληση της Ελλάδα», γράφει η Hurriyet, «Στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη» γράφει η τουρκική έκδοση της Independent  και «Η Ελλάδα επέτρεψε στον αμερικανικό στρατό να βρεθεί στην Θράκη» σχολιάζει το CNN Turk.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι