Τούρκος κρατικός υπάλληλος χαστούκισε Σύρο πρόσφυγα (βίντεο)

Τούρκος κρατικός υπάλληλος χαστούκισε Σύρο πρόσφυγα (βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία βίντεο που δείχνει τούρκο κυβερνητικό υπάλληλο να χαστουκίζει Σύρο πρόσφυγα που βοσκούσε τα πρόβατά του στη νοτιοανατολική τουρκική περιφέρεια Σανλιούρφα.

Σύμφωνα με το alarabiya, ο Σύρος Αχμέντ Χιλάλ ακούγεται στο βίντεο να απαντά στις ερωτήσεις των ανδρών, που όπως φαίνεται είναι υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργικών Επιχειρήσεων (TİGEM). Στη συνέχεια ο Τούρκος κυβερνητικός υπάλληλος τον χαστουκίζει δυο φορές στο πρόσωπο με δύναμη.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Χιλάλ βοσκούσε κοντά σε περιοχή που δεν επιτρεπόταν.

Η ακριβής ημερομηνία του περιστατικού δεν έχει εξακριβωθεί, ωστόσο το βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Twitter στις 29 Μαΐου.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν νεαρό Σύρο πρόσφυγα μεταξύ 17 και 19 ετών, στην νότια πόλη της Άδανα, επειδή παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Η αστυνομία της πόλης ανέφερε ότι ο πυροβολισμός σε βάρος του Αλι Ελ Χαμντάν ήταν ατύχημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι