Τραγικές εικόνες: Απελπισμένο ζευγάρι Ινδών αυτοκτονεί και οι αστυνομικοί τους σαπίζουν στο ξύλο “για να τους σώσουν”

Τραγικές εικόνες: Απελπισμένο ζευγάρι Ινδών αυτοκτονεί και οι αστυνομικοί τους σαπίζουν στο ξύλο “για να τους σώσουν”

Ζευγάρι Ινδών, απελπισμένο που τους κατέστρεψαν τη σοδειά, πήρε φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει μπροστά στα 4 παιδιά του και οι αστυνομικοί άρχισαν να τους χτυπάνε άγρια, επειδή αρνούνταν να πάνε στο νοσοκομείο.

Παρά τα χτυπήματα το ζευγάρι πάλευε να μείνει αγκαλιασμένο μέχρι τέλους. Κάποια στιγμή ο άνδρας χάνει τις αισθήσεις του -άγνωστο αν έφταιγαν τα χτυπήματα ή αν επέδρασε το δηλητήριο. Τότε τους πήραν και τος δυο σηκωτούς για το νοσοκομειο,  για να τους σώσουν με τη βία…

Το ζευγάρι ζούσε από τη σοδειά που έβγαζε από ένα μικρό κτήμα, αλλά τους έγινε έξωση “επειδή ήταν καταπατητές και το κτήμα ανήκει στο δημόσιο”.

Συνέβη στη Γκούνα, στο Madhya Pradesh, στην κεντρική Ινδία.

Το ζευγάρι καλλιεργούσε χρόνια τη γη, αλλά πρόσφατα η πολιτεία αποφάσισε να οικοδομήσει εκεί ένα κολλέγιο και η απόφαση δεν έθιγε μόνο τους δύο απελπισμένους που ένιωσαν ότι καταδικάζονται σε θάνατο από πείνα, μα και άλλους μικρούς καλλιεργητές που ζούσαν από τα γύρω χωράφια. Οι περισσότεροι ανήκουν στην κατώτερη κάστα της Ινδίας… Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (λόγω του φυτοφάρμακου)

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι