Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έκαψε τον πατέρα του γιατί του μιλούσε «ειρωνικά»

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έκαψε τον πατέρα του γιατί του μιλούσε «ειρωνικά»

Ο 45χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του πατέρα του σε φωτιά στο διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στην 5η ειδική ανακρίτρια απολογείται ο 45χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε τον πατέρα του με βενζίνη και του έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο ηλικιωμένος.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τους ηλικιωμένους γονείς του και τον αδελφό του επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Η 86χρονη μητέρα του και ο 46χρονος αδελφός του υπέστησαν εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα που του απάγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια υπηρεσίας.

Συχνοί οι καβγάδες

Ο 45χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ παραμένει υπό κράτηση όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Λίγες ώρες μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα ο άνδρας που αναζητούνταν εντοπίστηκε και συνελήφθη στο εξοχικό της οικογένειας στον δήμο Θερμαϊκού. Όπως ισχυρίστηκε κατά την προανάκριση η σχέση με τον πατέρα του, πρώην στρατιωτικό, ήταν προβληματική και οι καβγάδες των δύο συχνοί. Ο 45χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Του μίλησε «ειρωνικά»

Η πράξη του φαίνεται ότι ακολούθησε έναν ακόμα καβγά, ενώ κατηγορείται ότι έκαψε τον πατέρα του ζωντανό καθώς όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο 87χρονος τού μίλησε «ειρωνικά».

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, με δέκα πυροσβεστικά και 25 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version