Τσακώθηκε με τον σύντροφό της και έκαψε το σπίτι – Στο εδώλιο το ζευγάρι

Προσωρινά κρατούμενοι οι τρεις ανήλικοι για τη ληστεία καθηγητή στο Κορδελιό,

Στον εμπρησμό σπιτιού κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρι στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Μία 53χρονη και ο 47χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου θα κληθούν να λύσουν αύριο τις διαφορές τους, καθώς οι δικαστές ανέβαλαν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του 47χρονου. Η γυναίκα κατηγορείται ότι τραυμάτισε τον άνδρα με ψαλίδι και με ένα σπασμένο γυαλί, κι ότι εκείνος αντέδρασε χτυπώντας την. Η γυναίκα κατηγορείται και για εμπρησμό, καθώς σύμφωνα με την  δικογραφία, πάνω τον καβγά έβαλε φωτιά σε μία στοίβα από ρούχα, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές φθορές στο σπίτι.

Ο καβγάς τους συνεχίστηκε και μέσα στη δικαστική αίθουσα με τον 47χρονο να εκτοξεύει απειλές εναντίον της συγκατηγορουμένης του. «Άστεγη είναι, εγώ την μάζεψα στο σπίτι μου. Τώρα δεν έχω πού να κοιμηθώ, δεν έχω ρούχα, μου έκαψε το σπίτι. Πήρε ένα γυαλί και πήγε να με μαχαιρώσει» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο, με την 53χρονη να φωνάζει «λέει ψέματα».

Η εισαγγελέας απήγγειλε δίωξη σε βάρος της γυναίκας για εμπρησμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία. Ο άνδρας διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι